Am creat pentru batrani un mediu ambient placut si familial, care ofera caldura si sentimentul de “acasa”

Caminul de batrani este creat si dotat astfel incat toti membrii sa se simta in maxim de comfort si siguranta

Caminele sunt amplasate in locatii centrale, fiecarui senior oferindu-i-se intimitate si independenta

Cu noi va veti simti ca acasa

Oferim conditii de cazare excelente, mancare formidabila gatita in bucatriile proprii si tot ajutorul de care este nevoie pentru ca sederea alaturi de noi sa fie una cat se poate de placuta. Avem in vedere ca fiecare persoana aflata in grija noastra are o personalitate unica si o poveste de viata.

Scopul nostru este de a oferi rezidentilor aflati in grija noastra demnitatea, independenta, intimitatea si respectul cu care au fost obisnuiti. In acest sens oferim experienta noastra prin imbinarea unor metode si resurse ce vor face viata batranilor mai usoara.

Solicitati o preinscriere in camin

Abordarea noastra

Abordarea noastra este de a oferi cele mai inalte standarde de ingrijire, punand pe primul loc nevoile rezidentilor nostri. Noi oferim o atmosfera sigura si familiala in cadrul locatiilor noastre, si primim rezidenti pentru diverse perioade de timp. Unii dintre batrani petrec timpul cu noi fie pentru cateva zile, pentru perioade scurte de timp, fie mai multi ani. Acestia sunt supravegheati de personal calificat ce asigura un regim optim de rezidenta in caminul nostru.

Rezidentii nostri sunt bine ingrijiti si isi traiesc vietile in mod independent. Fiecare dormitor este primitor, curat si intim iar personalul nostru este mereu la dispozitia lor. Varstnicii se pot bucura de televizor, radio, carti si reviste in orice moment al zilei, cat si de activitatile planificate de personalul nostru. Orele de masa sunt intotdeauna o incantare in caminele noastre, avand in spate personal dedicat, oferind o variata selectie de mancaruri gatite.

Intelegem ca fiecare rezident este diferit, indiferent daca este vorba despre dieta, tratament sau imbracaminte oferindu-le toata atentia noastra in functie de nevoi. Personalul nostru este bucuros sa va raspunda oricaror intrebari sau nelamuriri si va face tot posibilul pentru a se ingriji de fiecare rezident in cel mai bun mod cu putinta.

Ce oferim rezidentilor nostri

  • Dormitoare de cate doua, trei, patru sau cinci paturi dotate cu mobilier nou, televizor LCD
  • Bucatarii proprii utilate modern ce respecta standardele igienico-sanitare
  • Locuri de servit masa, tip restaurant, dotate cu mobilier si vesela de cea mai buna calitate
  • Living-uri generoase dotate cu canapele si fotolii, televizor LCD si biblioteca
  • Sistem de supraveghere video non-stop cu posibiliatea de a urmari activitatea rezidentului
  • Fiecare camera beneficiaza de un buton pentru chemarea urgenta a asistentei/infirmierei
  • Grupuri sanitare mari, dotate cu cabina de dus sau cada cu jacuzzi
  • Cabinet medical in cadrul caminului